NaslovnicaVijestiU MANCHESTER UNITEDU UVJERENI: Stiže novi defanzivac u januaru za 60 miliona...

U MANCHESTER UNITEDU UVJERENI: Stiže novi defanzivac u januaru za 60 miliona funti!

Prema pisanju engleskih medija, čelnici Manchester Uniteda su uvjereni kako će u zimskom prelaznom roku u klub doći novi centralni defanzivac, a riječ je o zvijezdi Leicester Cityja Harryju Maguireu, čiji transfer bi trebao iznositi oko 60 miliona funti.

Manchester United dovodi Maguirea

Trener ‘Crvenih vragova’ Jose Mourinho niej krio nezadovoljstvo zbog toga što nije dobio niti jedno pojačanje na toj poziciji proteklog ljeta, a njegov tim je razočaravajuće krenuo u novoj sezonu, primivši čak 16 golova u devet odigranih utakmica u Premeir ligi.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, kako pišu engleske novine The Sun, čelnici su mu spremni ispuniti želju u januaru, te su već pripremili oko 70 miliona funti za novo pojačanje na poziciji centralnog defanzivca. Naime, oni smatraju kako su prekasno krenuli po Maguirea ljetos, te Leicester nije pristao na transfer, s obzirom da nisu imali dovoljno vremena da pronađu njegovu zamjenu. Engleski reprezentativac je prošlog tjedna priznao kako je ambiciozan, te da bi teško odbio ponudu klubova iz popularne ‘velike šetorke’. Tom prilikom je rekao: “Svi žele igrati na najvišoj razini, svi žele igrati u najboljim takmičenjima, a očito je da je Liga prvaka jedno od njih. Želim osvajati trofeje za svoju državu, kao i na klupskom nivou.”

Ukoliko se ovo ispostavi tačnim i ukoliko zaista dođe na Old Trafford za 60 miliona funti, Maguire će tako psotati drugi najskuplji defanzivac u povijesti nogometa, iza Virgila van Dijka, koji je početkom ove godine stigao u Liverpool iz Southamptona za nevjerovatnih 80 miliona eura. Harry je impresionirao u dresu Leicester Cityja prošle sezone, u kojoj je na ukupno 44 nastupa u svim takmičenjima postigao dva gola i podijelio tri asistencije, dok je ove sezone također postigao dva gola također na deset nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!