NaslovnicaVijestiU OSIJEK STIŽE SENEGAL - trenutno najbolja afrička reprezentacija!

U OSIJEK STIŽE SENEGAL – trenutno najbolja afrička reprezentacija!

U Osijeku će se u petak, 8.6.2018. godine odigrati pripremni susret između reprezentacije Hrvatske i Sengala. Senegal je afrička ekipa i mnogi je ne shvaćaju ozbiljno, ali riječ je o najboljoj afričkoj reprezentaciji koja ima ozbiljne ambicije s ovom generacijom.

Za početak treba napomenuti kako je Hrvatska deseta najskuplja reprezentacija na SP, prema transfermarktu, a Senegal je jedanaesta. Hrvatska ima tržišnu vrijednost od 354 milijuna eura, a Senegal 290 milijuna eura. Protiv Hrvatske na SP bit će Nigerija, također sjajna afrička ekipa čija je vrijednost prema transfermarktu tek 133 milijuna eura.

Senegal se kvalificirao na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji gdje su protivnici Poljska, Kolumbija i Japan. Iako su favoriti za prolaz skupine Kolumbija i Poljska, u Senegalu svi vjeruju u prolazak skupine i tvrde kako su oni nacija koja će obraniti čast afričkog naroda.

[su_bonus]

Prije nekoliko mjeseci dogovoren je ovaj prijateljski susret koji će se odigrat u Osijeku gdje će Senegal nama “glumiti” Nigeriju. S obzirom kakvu ekipu imaju ne bi bilo iznenađenje da razočaraju publiku u gradu na Dravi:

Sadio Mane (Liverpool) – 70 milijuna eura (krilni napadač)
Kalidou Koulibaly (Napoli) – 50 milijuna eura (stoper)
Keita Balde (Monaco) – 30 milijuna eura (krilni napadač)
Idrissa Gueye (Everton) – 20 milijuna eura (veznjak)
Salif Sane (Hannover) – 18 milijuna eura (stoper)
Badou Ndiaye (Stoke) – 15 milijuna eura (veznjak)
Ismaila Sarr (Rennais) – 14 milijuna eura (krilni napadač)
M’Baye Niang (Torino) – 13 milijuna eura (napadač)
Cheikhou Kouyate (West Ham) – 12 milijuna eura (zadnji vezni)
Mame Diouf (Stoke) – 7 milijuna eura (napadač)

[su_watch_live_football]

Tu su još mnogi drugi igrači, ali ovo je popis onih najboljih i najpoznatijih. Riječ je o reprezentaciji koja ima skuplju reprezentaciju od Kolumbije, Srbije, Danske, Poljske, Švicarske, Egipta itd.. Senegal se na Svjetsko nogometno prvenstvo kvalificirao bez poraza pri čemu su oni postigli 10 golova, a primili samo 3 gola.

Bit će ovo pravi test za hrvatsku nogometnu reprezentaciju jer afričke momčadi znaju biti vrlo neugodan protivnik, utakmicom u Osijeku Modrić i društvo pripremit će se za utakmicu protiv Nigerije koja je na rasporedu u sljedeću subotu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!