NaslovnicaVijestiU POSLJEDNJI ČAS: Real Madrid kvari planove Fiorentini - dovode pojačanje od...

U POSLJEDNJI ČAS: Real Madrid kvari planove Fiorentini – dovode pojačanje od 70 milijuna eura!

Real Madrid je navodno osigurao potpisivanje Bruna Fernandesa iz Sportinga prije kraja prijelaznog roka.

U POSLJEDNJI ČAS

Ovo nije prvi put da se Los Blancosi povezuju sa portugalski internacionalcem, a The Sun je ranije ovog tjedna izvijestio da se vode razgovori o prelasku na Bernabeu, jer je on postao alternativa za Paul Pogbu.

Međutim, sportski direktnor Fiorentine Daniele Prade naizgled je otkrio da bi se transfer mogao završiti u narednim danima dok je govorio o tome kako je njegov klub zainteresiran za veznjaka Sportinga Raphinha i kako bi Fernandesov transfer mogao pokvariti njihove planove.

“Sporting bi ga mogao skinuti sa tržišta, jer će Bruno Fernandes za 70 milijuna otići u Real Madrid”, citirao ga je Mundo Deportivo.

Hajduk Split – Dinamo Zagreb: Najava vječitog derbija u 1. HNL!

Zauzvrat, to bi sugeriralo da Real Madrid napreduje u svojim pregovorima za 24-godišnjaka, a vrijeme će pokazati hoće li dogovor biti postignut prije kraja prijelaznog roka.

Fernandes dolazi nakon izuzetno impresivne sezone u kojoj je postigao 32 gola i 18 asistencija u 53 nastupa, dok je i ove godine počeo dobro sa golom i četiri asistencije u samo tri kola.

Imajući to u vidu, on bi sada mogao biti spreman za veliki transfer u Madrid, a prema Pradeu postoji šansa da bi se to moglo dogoditi odmah, što zauzvrat predstavlja udarac Fiorentini i njihovim planovima u posljednjim danima prijelaznog roka.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!