NaslovnicaVijestiU posljednjih 19 sezona: Nitko nije bio veći favorit u finalu Lige...

U posljednjih 19 sezona: Nitko nije bio veći favorit u finalu Lige prvaka od Cityja

U finalu Lige prvaka u Istanbulu, s početkom u 21 sat, susrest će se Manchester City i Inter. Manchester City ulazi u posljednju utakmicu sezone kao veliki favorit, s koeficijentom od samo 1.25 u bet365 kladionici za osvajanje svoje prve europske titule.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


S druge strane, Inter ima koeficijent od 4.33 za četvrtu titulu. Koeficijent da će City pobijediti u regularnom vremenu od 90 minuta iznosi 1.50, dok je za Inter taj koeficijent oko 7. Ako igrate na pobjedu bilo kojeg tima, bet365 kladionica vam računa okladu dobitnom ako tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike.

U proteklih 19 sezona, što je razdoblje za koje postoje podaci, niti jedna momčad nije bila tako veliki favorit u finalu Lige prvaka kao Manchester City.

Dosad je najveći favorit bio Barcelona protiv Juventusa 2015. godine, s koeficijentom od oko 1.30 za osvajanje naslova. Na kraju je Barcelona opravdala svoju ulogu favorita i pobijedila rezultatom 3:1.

Chelsea je napravio najveće iznenađenje u finalima Lige prvaka kada su 2012. godine gostujuće pobijedili Bayern. U to vrijeme, koeficijent na londonski klub iznosio je 3.00.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!