NaslovnicaVijestiU Real Madridu donijeli odluku o budućnosti Benzeme i Balea

U Real Madridu donijeli odluku o budućnosti Benzeme i Balea

Već duže vremena španjolski i engleski mediji pišu o budućnosti zvijezda Real Madrida Karima Benzeme i Garetha Balea, koji nisu na svom nivou ove sezone.

Bale napušta Real Madrid

Benzema je posebno kritikovan, s obzirom da je postigao samo pet golova u La Ligi, gdje je Real Madrid davno posustao u borbi za titulu. Ni Bale nije igrao ništa bolje, a razlog zbog toga su i brojne povrede, koje ga nisu zaobišle ni ove sezone.

Uprkos svakodnevnim špekulacijama, trener Real Madrida Zinedine Zidane je poručio kako računa na obojicu pred utakmicu protiv Athletic Bilbaa u srijedu.

On je rekao: “Svi smo na istoj strani i trebamo sve naše igrače. Oni treniraju dobro i, naravno, obojica bi voljeli postizati više golova, ali rade naporno. To se uvijek događa u timu u kojem imate neke igrače koji su u dobroj formi i to je ono što se događa trenutno.”

Ipak, s obzirom da ‘kraljevski’ klub planira potrošiti dosta novca na pojačanja ovog ljeta, sve je izgledniji odlazak Benzeme i Balea, a kako tvrdi španjolski stručnjak Guillem Balague, odlazak jednog od njih dvojice je neizbježan.

[su_bonus]

U kolumni koju je napisao za Sky Sports, Balague tvrdi kako su čelnici Real Madrida odlučili zadržati Francuza još jednu sezonu, dok će Gareth Bale zasigurno otići. On je napisao: “Vidjet ćemo što će se dogoditi sa Karimom Benzemom. Pokušat će ga zadržati, a prodati Balea, iako on ne želi otići.”

Što se tiče novih pojačanja, Balague tvrdi kako je prva meta predsjednika Florentina Pereza napadač i zvijezda Bayern Munchena Robert Lewandowski, koji karijeru želi nastaviti na Santiago Bernabeuu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!