NaslovnicaVijestiU Real Madridu nezadovoljni novim formatom Svjetskog klupskog prvenstva

U Real Madridu nezadovoljni novim formatom Svjetskog klupskog prvenstva

Uprkos tome što Real Madrid može zaraditi 50 milijuna eura samo svojim sudjelovanjem na novom formatu Svjetskog klupskog prvenstva, te potencijalno dodatnih 100 milijuna eura ukoliko osvoje turnir, klub nije zadovoljan novim formatom. Španjolski i europski prvaci izražavaju nezadovoljstvo zbog pretrpanog rasporeda, budući da bi sudjelovanje na Svjetskom klupskom prvenstvu moglo značiti odigravanje dodatnih sedam utakmica.

Za razliku od prethodnog formata u kojem je sudjelovalo sedam ekipa, sljedeće natjecanje, koje će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama, bit će izmijenjeno i uključivat će 32 ekipe. Te 32 ekipe bit će podijeljene u osam skupina s po četiri tima, a u nokaut-fazu će se plasirati dvije najbolje ekipe iz skupine.

Relevo sugerira da je Real Madrid protiv ovog natjecanja i da postoji mogućnost da će se oglasiti kasnije. U klubu vjeruju da takav format može dovesti njihove zvijezde do granice iscrpljenosti. Real bi mogao završiti s čak 72 odigrane utakmice u sezoni od 14. kolovoza ove godine do 13. srpnja sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!