NaslovnicaVijestiU Real Madridu vjeruju da Luka Modrić igra posljednju sezonu u klubu?

U Real Madridu vjeruju da Luka Modrić igra posljednju sezonu u klubu?

Španjolski list Marca ponovno je objavio tekst o Real Madridu u kojem se, između ostalog, spominje i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Modriću ugovor s kraljevskim klubom istječe u lipnju 2024. godine, a trener Los Blancosa Carlo Ancelotti već je najavio da u zimskom prijelaznom roku neće biti pojačanja, no prave se planovi za iduću sezonu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Raspravlja se i o Modrićevoj sudbini na Santiago Bernabeuu, a kako prenosi Marca, u Madridu vjeruju da Hrvat igra posljednju sezonu u klubu.

“U Real Madridu vjeruju da Hrvat igra posljednju sezonu u klubu, ali vjeruju u njegove igre na terenu, kao i hrabrost. Saudijska Arabija ga čeka”, piše, između ostalog, Marca.

Modrić je član Los Blancosa od 2012. godine kada je iz Tottenhama prešao među Kraljeve u transferu vrijednom između 30 i 40 milijuna eura. Ove sezone, gledamo li sva natjecanja, odigrao je 18 utakmica za Los Blancose. Nije se upisao u listu strijelaca, ali je upisao dvije asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!