NaslovnicaVijestiU Realu zabrinuti zbog Ronaldovih "izleta" u Maroko

U Realu zabrinuti zbog Ronaldovih “izleta” u Maroko

Portugalska zvijezda, Cristiano Ronaldo, proživljava osjetni pad forme, zabio je samo u pet od 13 odigranih utakmica u ligi ove sezone, a kao glavni razlog za to su njegove posjete prijatelju Badr Hariju privatnim avionom u Maroko, saopštili su španjolski mediji.

ronaldo

Prva zvijezda “kraljevskog kluba” teško se snalazi na terenu u posljednje vrijeme, a mogući razlog za to su njegove česte posjete u Maroko. Iskusni 30-godišnjak je pod vodstvom novog trenera potpuno drugi igrač, njegov učinak na terenu nije ni blizu onom iz prethodnih sezona.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Mnogi španjolski mediji, uključujući Marcu i SPORT navode da su u klubu veoma zabrinuti, jer Ronaldo po nekoliko puta tjedno putuje na sjeverozapad Afrike. Još nije sa sigurnoćšu utvrđeno gdje odlazi, ali se nagađa da posjećuje svog bliskog prijatelja, marokanskog kick-boksera Badr Harija, koji je u posljednje vrijeme na Instagramu objavio mnoštvo fotografija na kojima su on i Ronaldo.

Navodi se da napadač “kraljevskog kluba” putuje četiri dana tjedno u Rabat, koji je udaljen oko 1000 kilometara od Madrida, a let traje približno dva sata.

Portal ExtraConfidential objavio je da Portugalac od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim satima (03:00) napušta Madrid, te se vraća sljedećeg dana kako bi prisustvovao treninzima Real Madrida.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!