NaslovnicaVijestiU Romi nesreća ne miruje: U zadnjih 5 godina čak 15 igrača...

U Romi nesreća ne miruje: U zadnjih 5 godina čak 15 igrača pokidalo ligamente u koljenu

Talijanska Roma ima nevjerojatnu nesreću s ozljedama, jer je Davide Zappacosta zadobio ozljedu koja se smatra jednom od najgorih u nogometu i zahtijeva vrlo dugo razdoblje rehabilitacije.

Romin branič Davide Zappacosta zadobio je povredu  križnog ligamenta u koljenu, a prema prvim procjenama očekuje se da će u najboljem slučaju imati barem četiri do pet mjeseci prisilnog odmora.

LIONEL MESSI PONOVO ZAHTIJEVAO: Želi da Barcelona dovede zvijezdu talijanske reprezentacije na Nou Camp!

Ozljeda ligamenta koljenja sama je po sebi jedna od najneugodnijih u karijeri nogometaša, s tim što je Roma što se tih povreda tiče apsolutni šampion među svim ekipama, jer je Zappacosta petnaesti slučaj igrača koji se u zadnjih pet godina suočio s ovom vrstom ozljede.

Za to vrijeme slične ozljede u Romi pretrpjeli su igrači poput Alessandra Florenzija, Kevina Strootmana, Emersona Palmierija, Antonija Rudigerja i mnogih drugih, a Zappacosta je sa druge strane peti član momčadi koji je u novoj sezoni pretrpio ozljede koje će ih na duže vrijeme odvojiti od nogometnih igrališta.

Cengiz Under, Diego Perrotti, Lorenzo Pellergini i Henrikh Mkhitaryan također su pretrpjeli dugotrajne ozljede što predstavlja veliki hendikep za ekipu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!