NaslovnicaVijestiMonchi ponovo pokazao svoje sposobnosti: U Romu dolazi nogometaš kojeg traži "pola...

Monchi ponovo pokazao svoje sposobnosti: U Romu dolazi nogometaš kojeg traži “pola Evrope”

Talijanski mediji su izvijestili da Roma sklopila usmeni dogovor za dolazak igrača kojeg je u svojim redovima željela kompletna italijanska elita na čelu sa Juventusom, Napolijem i Interom.

roma

Meksički veznjak Hector Herrera i standardni član ove reprezentacije u posljednjih nekoliko godina jedan je od ključnih karika portugalskog velikana Porta a kao jedan od najboljih nogometaša portugalskog prvenstva je dugo vremena na meti mnogih europskih divova.

> > USKORO STIŽE SUAREZOV NASLJEDNIK: U Barceloni razmišljaju o dovođenju jednog od ovih pet napadača!

U ljetnom transfer roku Herrera se povezivao sa prelaskom u španjolski Betis a talijanski mediji izvijestili su da je za njim trenutno najveća potražnja u Italiji, gdje klubovima u korist ide činjenica da je Herrera na kraju sezone slobodan igrač, te kako klub može napustiti bez odštete.

Za neumornog veznjaka tipa „box to box” veliku borbu vode Juventus, Napoli i Inter, a kako izvještava VoceGiallorosse očekuje se da je Herrera trenutno najbliži transferu u Romu čiji je sportski direktor Monchi, Meksikancu ponudio četverogodišnji ugovor i važnu ulogu u timu, što kod ostalih klubova ne bi bio slučaj.

[su_bonus]

Herrera je za Porto od 2013. godine odigrao 205 utakmica a u 28 navrata se upisivao u listu strijelaca. Za reprezentaciju Meksika ovaj 28-godišnjek upisao je 70 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!