NaslovnicaVijestiUSKORO STIŽE SUAREZOV NASLJEDNIK: U Barceloni razmišljaju o dovođenju jednog od ovih...

USKORO STIŽE SUAREZOV NASLJEDNIK: U Barceloni razmišljaju o dovođenju jednog od ovih pet napadača!

Napadač Barcelone Luis Suarez zasigurno će ostati upamćen kao jedan od najboljih igrača u povijesti katalonskog kluba. U samo četiri godine, koliko je na Camp Nouu, urugvajski napadač je stigao na peto mjesto liste strijelaca Barcelone sa čak 159 postignutih golova na ukupno 212 nastupa.

Barcelona dovodi zamjenu za Suareza

On je u nedjelju postigao hat-trick na El Clasicu, kada je njegov tim slavio visokim rezultatom 5-1. Na ukupno devet nastupa protiv Real Madrida postigao je isto toliko golova, ali priznaje kako je možda vrijeme da čelnici kluba počnu tražiti njegovu zamjenu.

[su_bet365_koeficijenti]

U intervjuu za Radio Sport 890, on je rekao: “Naravno da Barcelona mora početi tražiti novu devetku, jer imam 31 godinu. Moraju razmišljati o budućnosti kluba, i novi igrači moraju nastaviti dolaziti. Kada je Barcelona u pitanju, mnogo imena će se svaki dan povezivati sa dolaskom.”

Naravno, pronalazak dostojne zamjene za 31-godišnjaka neće biti nimalo lagan posao za čelnike kluba, a kako pišu madridske novine Marca, oni su skratili listu potencijalnih pojačanja na pet imena. Prvi na listi je poljski napadač Krzysztof Piatek, koji je postigao čak devet golova na deset utakmica u Seriji A ove sezone. Sljedeća opcija je povratak Paca Alcacera, koji je trenutno na posudbi u Borussiji Dortmund. Španjolac je postigao sedam golova u samo četiri nastupa u Bundesligi, dok je također postigao i tri gola u dvije utakmice za reprezentaciju u novoj sezoni.

U Blaugrani također razmatraju opciju mogućeg dolaska i zvijezde Lillea i reprezentativca Obale Bjelokosti Nicolasa Pepea, čija primarna pozicija je krilna, ali također može igrati i u samom vrhu napada. Pored svih njih, preostale dvije opcije su napadač RB Leipziga Timo Werner, te Interov dragulj Lautaro Martinez, koji bi koštali znatno više od ostalih navedenih.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!