NaslovnicaVijestiU siječnju stigao u Arsenal: Nije odigrao niti jednu utakmicu, a već...

U siječnju stigao u Arsenal: Nije odigrao niti jednu utakmicu, a već napušta klub!

Zaista je grozno kada neki igrač napusti klub, a da nije odigrao niti jedan nastup. Takav igrač se nalazi u Arsenalu, a njegovo ime je Cedric Soares.

U siječnju stigao

Soares se pridružio Arsnealu na posudbu iz Southamptona u siječnju, a izgleda je poput solidnog, pomalo nesvakidašnjeg pojačanja u stražnjoj liniji.

Ima iskustvo u Premier ligi i dobar je kada krene naprijed, tako da je vjerojatno bio uzbuđen da pokaže što može učiniti u novom klubu.

Nažalost, postoji veliki problem sa tim, nakon što je Goal.com izvijestio da su pregovori o produženju posudbe između Arsenala i Southamptona stagnirali.

Izvještavaju da je zapravo bio potpisan sa ozljedom, ali nije se očekivalo da će tako dugo biti van terena. Njegova se loša sreća nastavila nakon što su mu rekli na treningu da je zadobio ozljedu zbog koje ga neće biti ostatak mjeseca.

Njegova posudba istječe krajem ovog mjeseca, a produžetak iste nije dogovoren. Izvještaj također ističe da je on spreman postati slobodan agent ovog ljeta, tako da možda neće htjeti potpisati kratko produženje u slučaju da se ozlijedi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!