NaslovnicaVijestiU SIJEČNJU STIŽE ZVIJEZDA IZ PSG-a: Ukoliko ga Pep Guardiola dovede, Manchester...

U SIJEČNJU STIŽE ZVIJEZDA IZ PSG-a: Ukoliko ga Pep Guardiola dovede, Manchester City će biti nezaustavljiv!

U siječnju stiže zvijezda iz PSG-a. Ukoliko ga Pep Guardiola dovede, Građani će biti nezaustavljivi. Pep Guardiola možda ne želi da prestane trošiti velike novce kao menadžer Manchester Cityja, jer je klub navodno pokazao interes za PSG-ovog veznjaka Marco Verrattija, prije svega ovog ljeta, a sada ga žele napraviti igračem Građana već u siječnju.

U SIJEČNJU STIŽE

25-godišnjak se pridružio Parižanima još u 2012. godini i od tada je napravio više od 150 nastupa za njih, postižući pet golova.

On je također internacionalac Italije i napravio je 25 nastupa za svoju zemlju, iako su propustili kvalifikacije za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Rusiji nakon poraza u doigravanjima protiv Švedske prošle godine.

[su_bet365_100bonus]

Prema talijanskim novinama Tuttomercatoweb, Manchester City je cijelo ljeto jurio za veznim igračima i upravo su propustili potpisivanje Jorginha iz Napolija ,jer ga je Chelsea doveo prošlog mjeseca.

Ipak, Verratti je nesumnjivo jedan od najboljih na svijetu na toj poziciji, nudeći ista svojstva kao i njegov kolega zemljak koji se sada preselio u London. Izuzetno je talentiran, siguran na lopti i sposoban diktirati tempo igre iz defanzivnih pozicija.

[su_bet365_koeficijenti]

Guardiola bi volio ovog igrača na Etihadu i izgleda da će krenuti po njega već u siječnju, kako bi ga što prije doveo i nada se da neće imati problema sa interesima drugih klubova, kao što je Barcelona.

PSG bi najvjerojatnije odredio veliku naknadu za talijanskog igrača dok se približava svojim najboljim godinama, no navijači Cityja će se nadati da će se ovaj dogovor ostvariti, dogovor koji će ojačati njihovu momčad kako bi obranili naslov Premier lige ove sezone i kako bi se borili što bolje u Ligi prvaka, ako do tada budu uspjeli da ostanu u istoj, čemu se svi nadaju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!