NaslovnicaVijestiU SLUČAJU DA ODE: Manchester United želi dovesti zvijezdu Tottenhama kao zamjenu...

U SLUČAJU DA ODE: Manchester United želi dovesti zvijezdu Tottenhama kao zamjenu za Pogbu!

Kako danas pišu engleski mediji, čelnici Manchester Uniteda su već počeli tražiti zamjenu za jednu od najvećih zvijezda njihovog kluba, a u pitanju je Paul Pogba.

Pogba napušta Manchester United

Francuski veznjak se u posljednje vrijeme sve češće povezuje sa mogućim odlaskom u redove španjolskog velikana Real Madrida, gdje je navodno jedna od glavnih meta Zinedinea Zidanea koji pravi potpuni remont tima ovog ljeta.

Iako ga United nema namjeru prodati, ne planiraju mu stajati na put ukoliko zaista bude želio otići, te će u tom slučaju tražiti najmanje 140 miliona eura za njega. Novine The Evening Standard su danas izvijestile kako se ‘Crveni vragovi’ boje da će Real Madrid ponuditi baš toliko za Pogbu, te su već sastavili listu potencijalnih zamjena.

Vodeći na toj listi je playmaker Tottenham Hotspura Christian Eriksen, s obzirom da Danac ima još samo godinu dana ugovora sa Spursima. On se također povezuje sa odlaskom u Real Madrid, gdje je uz Paula Pogbu prvi pick kada su u pitanju pojačanja u veznom redu. U intervjuu za danski časopis Ekstra Bladet prošlog tjedna, Eriksen je priznao kako bi možda mogao probati neki novi izazov u karijeri nakon šest godina provedenih u sjevernom Londonu.

Pored njega, na listi čelnika Uniteda nalazi se i veznjak Monaca Youri Tielemans, čijim nastupima na posudbi u Leicester Cityju u drugom dijelu protekle sezone je bio impresioniran Ole Gunnar Solskjaer. Međutim, u klubu bi svi svakako preferirali ostanak Pogbe, kojem su već navodno obećali dolazak brojnih pojačanja ovog ljeta kako bi se već sljedeće sezone vratili u top četiri i u Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!