NaslovnicaVijestiU slučaju da Zinedine Zidane dobije otkaz, evo tko će ga zamijeniti

U slučaju da Zinedine Zidane dobije otkaz, evo tko će ga zamijeniti

Prvi ‘pick’ za nasljednika Zinedinea Zidanea na klupi Real Madrida po izboru predsjednika kluba Florentina Pereza je trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino.

Pochettino mijenja Zidanea

To je mišljenje španjolskog nogometnog stručnjaka Guillema Balaguea, koji je u izjavio za Sky Sports rekao: “Pochettino je Perezov prioritet broj jedan, broj dva, broj tri i broj četiri za trenersku poziciju.”

Argentinski stručnjak svakodnevno dobija pohvale na svoj račun zbog svega što je radio sa Southamptonom, te što trenutno radi sa Tottenham Hotspurom. Klub iz sjevernog Londona igra sjajno od njegovog dolaska na klupu, a krajem prošle godine slavili su i protiv Real Madrida u grupnoj fazi Lige prvaka.

“Florentino Perez definitivno želi Pochettina, nema nikakve sumnje u to. Prilično sam siguran kako i Mauricio, kao i njegov klub to znaju, ali to još ne znači ništa”, rekao je Balague, te nastavio: “Pochettino je često govorio kako njegova budućnost ne ovisi samo o njemu i mislim da je to istina.”

“Prije nego što je potpisao produženje ugovora u maju/svibnju 2016. godine, imao je otkupnu klauzulu koju je mogao aktivirati samo Real Madrid. Sada nema te otkupne klauzule, tako da, ukoliko ga Real Madrid bude želio dovesti, morat će postići dogovor sa predsjednikom Tottenham Hotspura Danielom Levyjem. Također postoji i dosta razloga da Pochettino ostane u Spursima. Pogledajte samo način na koji pregovara sa Danielom Levyjem, uvjerava igrače da potpišu novi ugovor, a naravno, stiže i novi stadion sljedeće sezone. No, to neće zaustaviti Pereza ukoliko ga odluči dovesti u budućnosti.”

[su_no1forfootball]

Da sve bude još interesantnije, Pochettino je jučer izjavio kako ne namjerava trenirati Barcelonu, ali nije isključio ni opciju da jednog dana preuzme ‘kraljevski’ klub.

“Nikad ne bih trenirao Barcelonu ili Arsenal, jer sam poistovjećen sa Tottenhamom i Espanyolom. To je moja odluka. Radije bih radio na svojoj farmi u Argentini, nego na nekim mjestima. Postoji mnogo špekulacija o mojoj budućnosti. Sutra bi Daniel Levy mogao imati lošu noć i odlučiti kako će mi dati otkaz. U tom slučaju bih ispao glup kad bih rekao da neću raditi u drugim klubovima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!