NaslovnicaVijestiU Španiji odlučili: Od naredne sezone ćemo igrati "final four"

U Španiji odlučili: Od naredne sezone ćemo igrati “final four”

Španjolski nogometni savez je odlučio promjeniti klasični sistem finala Super kupa u atraktivno natjecanje koje će uključivati ​​četiri tima. Oni će organizirati tzv. final four, koji će se igrati izvan španjolskih granica.

u španjolskoj La Ligi posljednjeg dana prijelaznog roka

Španjolski super kup doživjet će konkretnu obnovu. Zapravo, riječ je o revolucionarnoj obnovi, jer će je igrati ne samo prvak lige i pobjednik kupa, nego čak četiri ekipe.

DANILO OBJASNIO: Evo koja je najveća razlika između Guardiole i Zidanea!

Predsjednik Španjolske nogometne federacije Luis Rubiales potvrdio je da će Super kup ove države od sada igrati po “final four” sistema, u kojem će učestvovati prvi i drugi klub La Lige i finalisti španjolskog kraljevskog kupa. Osnovna ideja predviđa tri utakmice, dva polufinala i finala, a utakmica za treće mjesto se neće igrati.

Obnavljanjem i revolucijom u Super kupu oni žele privući više pozornosti Španjolcima, a prije svega stvoriti atraktivan i jedinstven događaj koji će organiziraatai promociju španjolskog nogometa izvan granica Španjolske.

SuperPokal u novom formatu mogao bi biti odigran prvi put ove godine, tjedan dana prije početka nove sezone. Skupština La Lige, koja će se održati u aprili mora apotvrditi ovu promjenu, a vjerujemo da će se to i desiti.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!