NaslovnicaVijestiU središtu grada napadnut kapetan Newcastlea, objavljen video žestokog sukoba

U središtu grada napadnut kapetan Newcastlea, objavljen video žestokog sukoba

Fudbaler i kapetan engleskog tima Newcastle, Jamaal Lascelles, bio je uključen u incident u središtu grada, nakon što su on i njegov brat bili zaustavljeni od strane grupe muškaraca. Prema izvještajima, konflikt se brzo pogoršao, te su čak i braći Lascelles prijetili vatrenim oružjem.

Kako navode Englezi, sukob se dogodio nakon utakmice između Newcastlea i Liverpoola u kojoj su popularne Svrake nakon preokreta izgubile 2:1. Lascelles i njegov brat izašli su u grad, a tučnjava je izbila u ranim jutarnjim satima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na društvenim mrežama čak je postavljen video tog incidenta koji najbolje prikazuje koliko je situacija eskalirala, prikazujući masovnu tučnjavu među odraslim muškarcima.

Navodno je sve počelo tako što su mlađeg od braće Lascelles bez razloga udarili laktom, a potom su obojicu gađali bocama. Nakon toga je prema njima, tvrde Englezi, krenulo najmanje šest, a najviše osam muškaraca i udarali ih bokserima. Svjedoci tvrde da su tijekom napada na kapetana Newcastlea čak prijetili i vatrenim oružjem, a sve zato što se zauzeo za brata.

Nakon svih događaja, njihov poznanik koji je prisustvovao situaciji prevezen je u bolnicu. Kada je policija stigla na mjesto incidenta, počinitelji su pobjegli.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!