NaslovnicaVijestiU strahu pred Real Madridom, Manchester City ruši sve rekorde i priprema...

U strahu pred Real Madridom, Manchester City ruši sve rekorde i priprema ponudu iz snova za Raheema Sterlinga!

Manchester City svjestan je interesa Real Madrida za jednog od najboljih igrača u momčadi, pa već priprema novi ugovor koji će potkrijepiti velikim novčanim poticajem.

Trenutno Manchester City ima najplaćenijeg igrača Premier lige u svojim redovima a to je Kevina de Bruyne. Sjajni Belgijanac zarađuje čak 350.000 funti tjedno nakon što je potpisao novi ugovor. De Bruyne će se uskoro moći smjestiti na drugo mjesto u ligi najplaćenijih igrača, a klupski kolega Raheem Sterling preuzeće vodeću ulogu, za koga se navodno zanima čak i Real Madrid.

Portal Athletic nedavno je objavio da su se Sterlingovi agenti već sastali s direktorom Real Madrida Joseom Angel Sanchezom, dok Sunday Express tvrdi da su u Cityu svjesni interesa španjolskog giganta i da zato pripremaju novi ugovor prema kojem će se njegova plaća povećati za čak 50 posto. Povećanje je toliko šokantnije kad se zna da je Sterling, s 300.000 plaće tjedno, već jedan od najplaćenijih igrača u Engleskoj i da bi s novim ugovorom dobio čak 450.000 tjedno.

Također nije potrebno dodavati da je tek prošle godine Sterling sklopio novi ugovor s Cityjem koji vrijedi do 2023. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!