NaslovnicaVijestiU SVOM STILU: Klopp komentarisao odlazak Teixeira u Kinu

U SVOM STILU: Klopp komentarisao odlazak Teixeira u Kinu

Prije par dana je došla nevjerovatna vijest da je Alex Teixeir odlučio karijeru nastaviti u Kini.

Klopp komentarisao odlazak

Ovo vijest je najviše iznenadilo navijače Liverpoola, jer je Teixeira na svom službenom snapchat profilu postavio svoju fotografiju uz opis: “Ne danas. Ali na ljeto. #LFC.”

Kinezi su za Brazilca platili 38 miliona funti, a osim Liverpoola, Teixeira je imao ponudu da dođe na Stamford Bridge.

Na Teixerin odlazak u Kinu zanimljivu reakciju je imao i trener Liverpoola Jurgen Klopp.

“Teixeira je obradovao svoju čitavu porodicu, ali i buduće genarecije. Siguran sam da nakon ovog transfera će imati manje problema u životu”, kazao je Klopp, misleći na ogorman iznos koji će Alex zaraditi u svom novom klubu.

“On ima 26 godina, a u njegovoj poziciji bi se svi dobro zapitali kada bi dobili takvu ponudu. Mnogi pričaju o finansijskom stanju klubova iz Premiershipa, ali očigledno je da ima i moćnijih. Ali opet, mislim da je njegova odluka normalan”, jasan je bio Klopp.

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!