NaslovnicaVijesti'Ubit ću te!' - Sergio Aguero upozorava braniča da ne ozlijedi Lionela...

‘Ubit ću te!’ – Sergio Aguero upozorava braniča da ne ozlijedi Lionela Messija prije Svjetskog prvenstva

Sergio Aguero upozorio je bivšeg suigrača Nicolasa Otamendija da ne ozlijedi Lionela Messija nakon što je Benfica izvučena u istu skupinu Lige prvaka kao i PSG.

Dvije strane su u četvrtak navečer izvučene u skupinu H zajedno s talijanskim divom Juventusom i izraelskom ekipom Maccabi Haifom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Aguero se snimao na Twitchu nedugo nakon izvlačenja i bolje od ikoga zna koliko Otamendi može biti grub u igri. Budući da je do Svjetskog prvenstva ostalo samo nekoliko mjeseci, poslao je šaljivu poruku 35-godišnjaku.

Rekao je: “PSG, Juventus, Benfica… Otamendi će morati izvesti nekoliko udaraca. Nemoj povrijediti Lea, jer ću te ubiti. Svjetsko prvenstvo dolazi, Ota.”

“A igrat ćeš još i protiv Fidea (nadimak Di Marije) i Juventusa…”, započeo je Aguero i rukom na glavi gestikulirao glavobolju.

Aguero očito želi da njegova Argentina konačno dođe do naslova Svjetskog prvaka u Kataru, a igrati će u skupini sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!