NaslovnicaVijestiUče na svojim greškama: Dortmund je svog bisera Jadona Sancha ovoga puta...

Uče na svojim greškama: Dortmund je svog bisera Jadona Sancha ovoga puta dobro zaštitio!

Posljednjih godina Borussia je izgubila najbolje nogometaše, tako da su njihovi ugovori istekli ili su drugi klubovi aktivirali otkupne klauzule u njihovim ugovorima. Jadon Sancho je bolje zaštićen i Dortmund ga se neće tako lako odreći.

Mladi engleski igrač Jadon Sancho zaludio je njemačku Bundesligu. Bivši igrač Manchester Citya prvi je asistent ne samo njemačkog, već svih pet najjačih europskih liga. U Borussia Dortmundu svjesni su da poriv u reprezentaciju Engleske na Sancha skreće još više pažnje.

>> Real Madrid: Najveća kriza u klubu nakon 1985 godine!

Klupska legenda Sebastian Kehl, sada se nalazi u vodstvu kluba, svjestan je da dobre igre podižu Sanchovu tržišnu vrijednost i povećavaju interes za njega.

„Naravno da ćemo pokušati najbolje igrače što je dulje moguće zadržati u klubu. Ali nismo toliko naivni da bi interese drugih klubova shvatali neozbiljno. Dečki u ovom trenutku igraju dobro. Interesa će bit od strane drugih klubova. Pogotovo za igrača kao što je Jadon Sancho, koji je sada također engleski reprezentativac.”

[su_champions_league]

Međutim, budući da je igrač produžio ugovor prije nekoliko dana s klubom, među navijačima je vladao strah o mogućoj otkupnoj klauzuli, za koju su se mogli izboriti nogometaš i njegovi agenti alisituacija je drugačija.

“Ugovor je produže bez takve ili slčne klauzule. Naučili smo se na svojim greškama”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!