NaslovnicaVijestiUEFA BEZ MILOSTI: Kazna Lovrenu zbog vrijeđanja Ramosa!

UEFA BEZ MILOSTI: Kazna Lovrenu zbog vrijeđanja Ramosa!

UEFA je kaznila Lovrena zbog vrijeđanja Ramosa nakon utakmice Lige nacija između Hrvatske i Španjolske odigrane 15.11.2018. na Maksimiru. Tako je sukob između dvojice defanzivaca dobio konačni epilog, a “deblji kraj” izvukao je hrvatski stoper.

Disciplinska komisija UEFA donijela je odluke o kaznama za HNS i za reprezentativca Dejana Lovrena za incidente vezane za utakmicu Lige nacija između Hrvatske i Španjolske.

Disciplinska komisija UEFA je odlučila da kazni Lovrena jednom utakmicom suspenzije u natjecanjima pod svojim okriljem zbog vređanja/provociranja, odnosno prekršaja članka 11. (2) Disciplinskog pravilnika.

UEFA nije potvrdila da je defanzivac Liverpoola zaradio kaznu zbog vrijeđanja Sergija Ramosa, ali se pretpostavlja da je upravo to razlog.

Podsjetimo, defanzivac Hrvatske Dejan Lovren je posle velike pobede nad Španjolskom riješio je da u svlačionici nastavi “mini rat” sa Sergijom Ramosom, ali nije štedio ni ostatak “Crvene furije.”

Već ranije je Lovren nipodaštavao Sergija Ramosa, koji je na konferenciji prije meča odgovorio da su u pitanju “frustracije ljudi koji žele da dospiju na naslovnu stranu”. Očigledno da je defanzivac Liverpoola čekao pravu priliku za odgovor i dočekao ju je tada po završetku meča.

“Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi..e obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana”, rekao je Lovren u toku live prenosa na Instagramu, pokazujući na hrvatski grb na dresu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!