NaslovnicaVijestiUEFA izrekla kaznu Gianluigiju Buffonu!

UEFA izrekla kaznu Gianluigiju Buffonu!

Europska nogometna federacija UEFA izrekla je kaznu Gianluigiju Buffonu zbog isključenja i incidenta u četvrtfinalnoj utakmici između Reala i Juventusa.

Europska nogometna federacija (UEFA) kaznila je legendarnog talijanskog vratara Gianluigija Buffonu s tri utakmice zabrane igranja, zbog crvenog kartona kojeg je dobio na kraju četvrtfinalnog obračuna Lige prvaka između njegovog tadašnjeg kluba Juventusa i kasnije pobjednika Lige prvaka Reala iz Madrida.

U trećem minutu sudačke nadoknade uzvratne utakmice između Real Madrida i Juventusa, pri rezultatu 3:0 za italijansku momčad, Michael Oliver dosudio je kontroverzni jedanaesterac za momčad Reala, nakon starta Medhija Benatija nad Lucasom Vasquezom.

[su_no1_for_tennis]

Marokanac je oborio mladog krilnog napadača Reala, a engleski sudac je pokazao na bijelu tačku uz buru protesta od strane gostiju, a najglasniji je bio Gianluigi Buffon, koji je svašta izgovorio sucu u tim momentima i potom ga odgurnuo, revoltiran odlukom.

Oliver je izvadio crveni karton i poslao legendarnog vratara u svlačionicu, a pobijesnijeli Buffon je izašao sa terena uz velike proteste igrača Juventusa, pa je na gol stao Wojciech Szczesny, ali Cristiano Ronaldo je rutinski realizirao udarac sa bijele točke.

Četrdesetogodišnji Buffon je trenutačno bez kluba, a odslužit će kaznu ako se pridruži nekoj drugoj momčadi u europskim natjecanjima.

UEFA je priopćila da su Roma i Spartak Moskva zbog izgreda dobili zabrane gostovanja svojih navijača na sljedećim utakmicama, dok će Athletic Bilbao zbog sličnog razloga sljedeću europsku domaću utakmicu igrati pred praznim tribinama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!