NaslovnicaVijestiUEFA kaznila Hrvatski nogometni savez

UEFA kaznila Hrvatski nogometni savez

Na službenoj stranici HNS-a objavljeno je da je UEFA kaznila Hrvatski nogometni savez. Disciplinska komisija krovne europske nogometne organizacije, Uefe, donijela je odluku o kazni Hrvatskom nogometnom savezu zbog incidenta koji se dogodio na utakmici Hrvatska – Wales tijekom Europskih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Hrvatski nogometni savez je objavio da su kažnjeni s iznosom od 5.250 eura zbog bacanja predmeta na utakmici između Hrvatske i Walesa, te su također dobili upozorenje zbog kašnjenja početka utakmice. Podsjećamo, njihov susret na stadionu Poljud završio je rezultatom 1:1 u prvom krugu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Nakon što je Andrej Kramarić postigao gol za vodstvo od 1:0 protiv Walesa u 27. minuti, gostujuća momčad uspjela je izjednačiti na stadionu Poljud golom Nathana Broadheada u trećoj minuti sudačkog produžetka utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!