NaslovnicaVijestiUEFA kažnjava 10 klubova zbog kršenja financijskog fair-playa

UEFA kažnjava 10 klubova zbog kršenja financijskog fair-playa

UEFA priprema novčane kazne za deset klubova koji su tijekom prošle sezone prekršili pravila financijskog fair-playa.

Ukupno je 20 klubova pod istragom UEFA-e, a barem polovica će gotovo sigurno biti kažnjena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UEFA cilja na brojne velikane, među kojima su Barcelona, ​​PSG, Marseille, Inter, Juventus i Roma. PSG i Marseille će gotovo sigurno dobiti kazne, dok su ograničenja u transferima najvjerojatnija za Inter i Romu.

U najgorem slučaju Barcelona bi se mogla naći pred izbacivanjem iz europskih natjecanja. Barcelona i Juventus trenutno odbijaju suradnju i pregovore s UEFA-om.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!