NaslovnicaVijestiDRAKONSKA KAZNA: UEFA kaznom šokirala Bayern i Thomasa Mullera zbog "kung fu"...

DRAKONSKA KAZNA: UEFA kaznom šokirala Bayern i Thomasa Mullera zbog “kung fu” poteza

Kung-fu udarac nogometaša Bayerna Thomas Muller u susretu protiv Ajax donio je velike nevolje ekipi Bayerna i naravno samom Mulleru. Disciplinska komisija Europskog nogometnog saveza (UEFA) nije pokazala milosti ka nogometašu.

Prgav start koji je Thomas Muller počinio na posljednjem meču grupne faze Lige prvaka protiv Ajaxa, donio je ozbiljne posljedice za igrača i ekipu Bayerna. Disciplinska uprava UEFA-e odlučila je suspendirati Thomasa Mullera za dvije utakmice u završnoj fazi Lige prvaka.

BARCELONA SPREMNA PUSTITI COUTINHA: Imaju samo jedan zahtjev prije nego što to urade!

Bayern će igrati protiv Liverpoola u osmini finala, a njemački reprezentativac neće imati pravo nastupa u oba meča. Prvi meč je na rasporedu 19. februara, a revanš je zakazan za 13. mart.

U Bayernu su nakon Mullerovog prekršaja, izašli u javnost sa saopštenjem, rekavši da igrač nije počinio prekršaj namjerno, te da namjeravaju uložiti žalbu na dodijeljenu suspenziju.

Bavarci se nadaju da će Muller dobiti barem jednu utakmicu suspenzije kako bi bio dostupan na revanš meču protiv Liverpoola gdje će se Bavarci morati pošteno namučiti ukoliko žele izboriti plasman u iduću rundu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!