NaslovnicaVijestiUEFA mijenja pravila pred Euro zbog Piksija? Sličan je utjecaj ostvario i...

UEFA mijenja pravila pred Euro zbog Piksija? Sličan je utjecaj ostvario i kod FIFA-e prije Svjetskog prvenstva

Prema izvješću srpskih medija, Dragan Stojković Piksi planira službeno zatražiti od UEFA-e da svaka reprezentacija na nadolazećem Europskom prvenstvu u lipnju ima po 25 igrača. Stojković će ovo pismeno traženje uputiti na forumu trenera u travnju, a ima podršku brojnih kolega među izbornicima reprezentacija Srbije. Valja napomenuti da UEFA već u listopadu prošle godine objavila da će na Euru svaka reprezentacija imati 23 člana, odnosno 20 igrača i 3 golmana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Očekuje se da Dragan Stojković Piksi, nakon što je uspješno lobirao kod FIFA-e prije prethodnog Svjetskog prvenstva, ponovi isti uspjeh i kod UEFA-e pred nadolazeće najveće natjecanje. Prije Svjetskog prvenstva u Kataru, ovaj legendarni Srbin je zagovarao povećanje broja nogometaša na popisima reprezentacija. Tada je dobio podršku kolega, a FIFA je prihvatila njegov zahtjev, omogućivši svakoj reprezentaciji da ima po 25 nogometaša na turniru.

Srbija se natječe u skupini Europskog prvenstva zajedno s Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!