NaslovnicaVijestiUEFA nominovala dva stadiona: Na jednom od njih će se održati finale...

UEFA nominovala dva stadiona: Na jednom od njih će se održati finale Lige prvaka 2020. godine

UEFA se zalaže za dva stadiona na kojima bi se trebalo održati finale Lige prvaka 2020. godine.

UEFA nominovala

Na Cardiffovom prelijepom Millenium stadionu je održano posljednje finale između Real Madrida i Juventusa, dok će ovog ljeta biti održano u Kijevu, Ukrajini na Olimpijskom nacionalnom sportskom kompleksu.

[su_no1forfootball]

Novi stadion i dom Atletico Madrida bit će središnja pozornica u sezoni 2018/19.

A dva nominovana stadiona od strane UEFA-e su u Lisabonu ili Istanbulu i jedan od ta dva će biti dom za finale Lige prvaka 2020. godine.

[su_watch_live_football]

Istanbulski Ataturk olimpijski stadion se nada da će ugostiti dvije najbolje europske momčadi u 2020. godini, nakon što se na ovom stadionu održalo klasično finale između Liverpoola i AC Milana u 2005. godini.

Liverpool se vratio nakon tri gola zaostatka, kako bi na kraju osigurao pobjedu na penale.

[su_premierleague]

Zatim je tu Benficin stadion, Da Luz, koji također ima veliku želju da ponovno ugosti najbolje europske timove, nakon što su to uradili 2014. godine. Real Madrid je pobijedio gradskog rivala Atletico Madrida u finalu Lige prvaka u još jednom dramatičnom finalu.

Što vi mislite, na kojem stadionu bi trebalo da se održi finale Lige prvaka 2020. godine?

A view of the Estadio Da Luz before the game


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!