NaslovnicaVijestiUEFA odlučila: Evo što će biti sa ruskim klubovima i reprezentacijom!

UEFA odlučila: Evo što će biti sa ruskim klubovima i reprezentacijom!

Danas je održan izvanredni sastanak Izvršnog odbora UEFA-e, gdje su donijeli nekoliko važnih odluka. Glavna je da se Rusiji oduzme domaćinstvo finala Lige prvaka, koje se trebalo odigrati u Sankt Peterburgu. Umjesto toga, finale prestižnog natjecanja igrat će se u parišom Saint-Denisu 28. svibnja.

Na tom sastanku je također odlučeno da će ruski i ukrajinski klubovi i reprezentacije do daljnjeg utakmice na europskim natjecanjima igrati na neutralnim terenima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako su oduzeli Rusiji domaćinstvo finala Lige prvaka, UEFA nije, kako se nagovještavalo kaznila Rusiju sa izbacivanjem njenih klubova i reprezentacija iz svojih natjecanja.

U trenutnoj sezoni znači da će Spartak Moskva, jedini ruski klub koji je preostao u europskim natjecanjima, igrati domaću utakmicu osmine finala Europske lige na neutralnom terenu.

Svi klubovi iz Ukrajine su ispali iz europskih natjecanja ove sezone. UEFA je također navela kako su zbog situacije u Ukrajini mogući novi sastanci i odluke.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!