NaslovnicaVijestiUEFA optužena zbog manipuliranja formacije za TIM GODINE: Cristiano Ronaldo upao u...

UEFA optužena zbog manipuliranja formacije za TIM GODINE: Cristiano Ronaldo upao u sastav preko ‘veze’!

Ovakve priče vas zaista dovode da se pitate oko nekih stvari u nogometu, posebno kada je riječ o pojedinačnim nagradama ili konstrukcije Tima godine.

UEFA optužena

Mislili biste da bi imalo smisla jednostavno uzeti igrače s najviše glasova na svakoj poziciji i zatim sastaviti tim, ali bili biste u krivu.

Daily Mail je objavio kako je UEFA manipulirala konačnom formacijom kako bi osigurala da se Cristiano Ronaldo nađe u posljednjem sastavu. Ako je slučaj da se igračima s velikim imenima osigura funkcija unatoč tome što kažu rezultati, što je onda svrha toga?

On je završio četvrti u napadačkom poretku, pa umjesto kreiranja formacija koje bi vidjeli u stvarnom životu, oni su se odlučili za izmišljenu koja bi dovela i Ronalda u sastav.

Tim godine

Ova stvar se čini vrlo sumnjivom i pokazuje kako se uprava UEFA-e samo brine o igračima koji donose novac i sponzore, navode strani mediji.

Mediji navode kako se Chelseajev N’Golo Kante trebao naći u ovom timu, ali zbog promjene u formaciji on je izbačen iz tima sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!