NaslovnicaVijestiUEFA razmatra ideju da održi Final four Lige prvaka?

UEFA razmatra ideju da održi Final four Lige prvaka?

Većina najjačih europskih liga još uvijek čeka na nastavak nakon duge pauze zbog koronavirusa, a u međuvremenu, UEFA razmatra opcije o okončanju najelitnijeg klupskog natjecanja, a jedan od mogućih scenarija je i Final four Lige prvaka.

final four lige prvaka

Prema medijskim izvještajima Europska nogometna federacija (UEFA), zbog globalne pandemije koronavirusa, razmišlja o Final fouru Lige prvaka.

Sky Sport Italia tvrdi da UEFA želi nastaviti takmičenje u Ligi prvaka 7. i 8. kolovoza preostalim uzvratnim utakmicama osmine finala.

Manchester City – Real Madrid, Bayern – Chelsea, Barcelona – Napoli i Juventus – Lyon trebaju uzvratnim duelima zaključiti spisak četvrtfinalista. Tamo su od ranije: RB Leipzig, Atletico Madrid, Atalanta i Paris Saint-Germain. Prema UEFA-inom planu prve utakmice četvrtfinala igrale bi se 13. i 14. kolovoza.

Također, razgovara se o skraćenoj formi završnice, pa je u opticaju varijanta odigravanja završnog turnira sa četiri najbolja tima u Istanbulu, gdje se na Olimpijskom stadionu Ataturk trebalo igrati finale. Čak se spominje i Njemačka kao mogući domaćin zbog činjenice da se Bundesliga nastavila.

Datume nastavka utvrdile su i još neke od najjačih europskih liga, poput La Lige, Premier lige i Serie A. Francusko prvenstvo je prekinuto, a PSG već proglašen za prvaka. Slično su uradile i još neke europske lige, poput belgijske i škotske. U Engleskoj bi se lopta ponovo trebala zakotrljati 17. lipnja, u Španiji 11, a u Italiji 13. lipnja utakmica Kupa Italije. Seriea A bi se trebala nastaviti 20. lipnja.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!