NaslovnicaVijestiUEFA tim godine - dominacija Reala i Juventusa

UEFA tim godine – dominacija Reala i Juventusa

UEFA je kao i svake godine odredila najboljih 11 u Europi. U 2017. godini finale najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja igrali su Real Madrid te Juventus iz Torina, pa sukladno tome i od najboljih 11 većina je iz ta dva kluba. Odnosno čak 7 njih od ukupno 11.

UEFA tim godine

Kao i uobičajeno ovdje se nalazi najviše igrača iz LaLige, odnosno čak 6 od ukupno 11. Jedan je iz francuske lige, ali on je svoje mjesto u ovom timu zaradio prvenstveno igrama u dresu ‘Stare dame’, a riječ je dakako o Dani Alvesu. Dva igrača dolaze iz Italije, točnije iz Juventusa, a dvojica dolaze iz Premier lige. U sastavu su se tako našli 2 Talijana, 2 Belgijanca, 2 Brazilca, te po 1 Hrvat, Portugalac, Argentinac i Nijemac.

Golman – Gianluigi Buffon

39-ogodišnji kapetan Juventusa prošle je sezone sjajnim obranama spašavao Juventus koji je u konačnici izgubio finale Lige prvaka protiv Real Madrida. Za Buffona je taj poraz od 4-1 bio posebno bolan jer je izgubio svoje treće finale Lige prvaka, jedinog trofeja kojeg nije osvojio u karijeri.

[su_live_koeficijenti_v2]

Obrana – Real i Juve

Najbolja obrana Europe sastavljena je od igrača Real Madrida i Juventusa. Marcelo, Ramos, Chiellini i Alves. Iako je Dani Alves igrač PSG-a, svima je jasno da je mjesto u najboljoj postavi Europe zaradio igrajući za Juve. Sjajnim nastupima istaknuo se u utakmici protiv Porta i Monaca. Chiellini je zajedno s Bonuccijem činio čvrstu obranu ispred Buffona koja je do finala primila samo 3 gola, a o Marcelu i Ramosu ne treba previše trošiti riječi, svojim sjajim intervencijama u obrani, ali i svojim golovima i asistencijama iz zadnjeg reda Realove igre nosili su klub do titule prvaka Europe.

[su_bonus]

Vezni red – Real i Premier liga

U veznom redu ponovno se našao najbolji tandem današnjice na tim pozicijama – Luka Modrić i Toni Kroos, a skupa s njima umjesto Isca i Casemira našao se sjajan dvojac iz veznog reda reprezentacije Belgije, ali i najbolji igrači Premier lige – Kevin De Bruyne i Eden Hazard. Eden Hazard najbolji je igrač Premier lige prošle sezone, a Kevin De Bruyne najbolji je igrač u Engleskoj ove sezone i svakako su zaslužili biti u najboljih XI po UEFA-i.

Napad – Ronaldo i Messi

Napad kao i obično – Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Kao što se i očekivalo u ovom sastavu našao se dvojac koji je uzeo zadnjih 10 ‘Zlatni lopti’. Cristiano je nosio Real to titule prvaka Europe zabivši 10 golova u knock-out fazi Lige prvaka, a sjajni Messi tijekom cijele godine pružao je sjajne partije u dresu Barcelone, ali u tom ključnom dijelu Lige prvaka nije imao sreće i Barca je ispala u četvrtfinalu od Juventusa. Messiju je ovo deveti put da je u najboljem sastavu Europe. Nevjerojatno ovo je Ronaldu čak 12. put da je u najboljem sastavu godine! 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!