NaslovnicaVijestiUEFA žestoko kaznila Srbiju zbog incidenata u Podgorici

UEFA žestoko kaznila Srbiju zbog incidenata u Podgorici

UEFA je izrekla kaznu Srbiji zbog nedoličnog ponašanja njenih navijača na utakmici protiv Crne Gore u Podgorici, gdje su se čuli uvredljivi povici i vrijeđanje na nacionalnoj osnovi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kao rezultat toga, Srbija će morati odigrati jednu utakmicu bez prisustva publike, platiti novčanu kaznu od 50 tisuća eura te neće moći prodavati ulaznice za sljedeću gostujuću utakmicu protiv Bugarske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koja se igra 20. lipnja.

Utakmica u kojoj će Srbija izdržati svoju kaznu održat će se 7. rujna protiv Mađarske. UEFA je također izrekla kaznu Crnoj Gori, u iznosu od 20 tisuća eura, te će biti prisiljeni zatvoriti dio svojeg stadiona u Podgorici na utakmici protiv Bugarske koja je zakazana za 10. rujna. Tijekom utakmice u Podgorici, veliki broj srpskih navijača je prisustvovao i pokušao je potaknuti Crnogorce da zapjevaju “Kosovo je Srbija”, no nisu dobili odgovor od Crnogoraca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!