NaslovnicaVijestiUgledna pravnica iz Saudijske Arabije traži uhićenje i protjerivanje Ronalda

Ugledna pravnica iz Saudijske Arabije traži uhićenje i protjerivanje Ronalda

U derbiju 25. kola saudijskog prvenstva između Al Nassra i Al Hilala (2:0), Cristiano Ronaldo se istaknuo po negativnoj strani. Njegov klub je pretrpio važan poraz koji je otvorio put vodećem Al Ittihadu da osvoji naslov prvaka, s obzirom na to da ima tri boda više i utakmicu manje od Al Nassra, šest kola prije kraja prvenstva.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dinko Jeličić, hrvatski trener koji je debitirao u Al Nassru, doživio je težak poraz u svom prvom susretu. Međutim, njegov neuspjeh je zasjenjen zbog užasnog ponašanja Cristiana Ronalda prema igračima i navijačima protivničkog tima.

Prvo je šokirao sve prisutne nevjerojatno bezosjećajnom reakcijom na suigračevu ozljedu u 11. minuti. Kasnije u 57. minuti, izveo je brutalan MMA zahvat nad protivnikom, što mu je donijelo žuti karton od engleskog suca Michaela Olivera. Kad je izlazio s terena, suparnički navijači su ga provocirali skandiranjem “Messi, Messi”. Igrač je na to reagirao hvatanjem za spolovilo, dok je gledao prema njima.

Saudijce je užasnulo Ronaldovo ponašanje kada se uhvatio za splovilo, što je dovelo do konkretne reakcije. Ugledna pravnica svjetskog glasa Nouf bin Ahmed, profesorica na Sveučilištu u Ženevi, savjetnica u međunarodnim sporovima i arbitar u službi UN-a, objavila je na Twitteru da će podnijeti kaznenu prijavu saudijskom državnom tužiteljstvu. Konkretnije, zahtijevat će uhićenje i deportaciju Cristiana Ronalda.

“Njegov postupak hvatanja za splovilo je kazneno djelo javne nepristojnosti, koje ako ga počini strani državljanin, za sobom povlači uhićenje i protjerivanje”, rekla je ugledna pravnica i zatim dodala: “Uopće ne pratim sport. Čak i ako su navijači Al Hilala provocirali Cristiana, on nije smio tako reagirati. Njegov postupak je zločin.” 

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!