NaslovnicaVijestiUGOVORENI MEDICINSKI PREGLEDI: Tottenham dovodi sjajnog igrača za samo 25 milijuna funti!

UGOVORENI MEDICINSKI PREGLEDI: Tottenham dovodi sjajnog igrača za samo 25 milijuna funti!

U svijetu u kojem su naknade za transfer pretjerane i idu do apsurdnih razina, engleski reprezentativac do 21 godine sa iskustvom u Premier ligi bi mogao biti krađa, jer košta samo 25 milijuna funti.

UGOVORENI MEDICINSKI PREGLEDI

Prema izvješćima, Ryan Sessegnon se bliži prelasku u Tottenham. Footballinsider247 je izvijestio da su medicinski pregledi zakazani i da je Tottenham blizu potpisivanja igrača iz Fulhama uz naknadu od 25 milijuna funti.

Igrač je neko vrijeme bio povezan sa preseljenjem u Tottenham, sa Telegraphom koji je povezao igrača sa transferom od 35 milijuna funti prošle godine.

OGROMNI DOBITNI LISTIĆI! PRATITE SVIJETKLADJENJA FORUM I INSTAGRAM ZA JOŠ OVAKVIH LISTIĆA

Sposoban igrati bilo gdje na lijevom boku, transfer bi sigurno natjerao Danny Rosea da napusti klub. Izvješće je povezalo Rosea sa prelaskom u Juventus prošog tjedna.

To bi moglo biti sjajno pojačanje za Spurse, ali vrijedi napomenuti da je prošle godine imao lošu sezonu za Fulham. Pochettino će se nadati da će nejgov menadžment i igranje u boljoj momčadi izvući najbolje iz ovog mladića i pružiti pojačanje za Tottenham.

Unatoč tome što ima samo 19 godina, bivši igrač FUlhama igrao je u više od 100 utakmica u ligi, postigavši 22 gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!