NaslovnicaVijestiUgovorom definirano: Evo što zaposlenici Cristiana Ronalda ne smiju raditi do 70...

Ugovorom definirano: Evo što zaposlenici Cristiana Ronalda ne smiju raditi do 70 godina nakon njegove smrti

Privatni život Cristiana Ronalda postao je tema zanimanja Arapa nakon što je Portugalac u zimskom prijelaznom roku prešao u Al-Nassr.

Tako su Saudijci, otprilike tri mjeseca nakon poteza koji je iznenadio cijeli nogometni svijet, iz europskih novina doznali manje poznat detalj vezan za način na koji Ronaldo komunicira sa svojim zaposlenicima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema pisanju njemačkog dnevnika Der Spiegel, kojeg citira arapski tisak, Ronaldo, Georgina Rodriguez i njihovo petero djece otvoreno pred zaposlenicima razgovaraju o stvarima vezanim za njihov privatni život i ne osjećaju potrebu išta skrivati ​​od njih.

To je zato što Ronaldo sa svim svojim zaposlenicima, bilo da se radi o tjelohraniteljima, kuharima ili vozačima, ima ugovor prema kojem se podaci vezani uz Ronaldov život ne smiju otkrivati ​​do 70 godina nakon njegove smrti.

Ukoliko Ronaldovi suradnici ne poštuju klauzulu ugovora o radu, mogu ih tužiti ili izravno sam Ronaldo ili njegovi rođaci.

Ronaldova osnovna plaća u Al-Nassru bit će oko 70 milijuna eura, no zajedno s bonusima i sponzorskim ugovorima Portugalac će zarađivati ​​200 milijuna eura godišnje, odnosno 500 milijuna eura za cijeli ugovor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!