NaslovnicaVijestiUhapšen bivši nogometaš Hamburga porijeklom iz Bosne: Našli mu 310 kilograma droge!

Uhapšen bivši nogometaš Hamburga porijeklom iz Bosne: Našli mu 310 kilograma droge!

Bivši nogometaš Hamburga i mlade reprezentacije Njemačke Mustafa Kučuković je uhićen zbog sumnje da je prodavao drogu, objavili su njemački mediji.

Uhapšen bivši nogometaš

Njemački Bild navodi kako su u Hamburgu i Gelsenkirchenu uhvaćena dvojica muškaraca zbog trogovine drogom, a jedan od njih je i 34-godišnji Kučuković.

Uhapšeni su prodavali drogu po Hamburgu u ožujku i travnju prošle godine, dok su kod sebe imali oko 230 kilograma marihuane, 30 kg hašiša i 50 kg kokaina.

Mustafa je rođen u Bosanskom Novom, a već davne 2004. godine je igrao za mlađe kategorije njemačke reprezentacije sa Manuelom Neuerom i Matsom Hummelsom.

Kučuković je bio ogroman talenat, ali nije uspio napraviti karijeru. Nakon što je otišao iz Hamburga 2007. godine, igrao je još i za Grenoble, SonderjyskE, Cottbus i Hansu Rostock.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!