NaslovnicaVijestiUhapšena mlada zvijezda Manchester Uniteda

Uhapšena mlada zvijezda Manchester Uniteda

Mason Greenwood je uhapšen zbog sumnje da je prekršio uvjete jamčevine kojom mu je omogućen život na slobodi nakon optužbi za seksualno zlostavljanje, ali i prijetnje smrću. Zbog toga je i ranije proveo par dana u zatvoru iz kojeg je pušten početkom veljače.

Podsjećamo da će igrač Manchester Uniteda bio jedan od najvećih talenata u klubu, ali je u veljači ove godine suspendiran.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njegova djevojka Harriet Robson je na društvenim mrežama objavila snimke na kojima se na njenom tijelu vide masnice od udaraca te razbijena usna, a na toj snimci koju je objavila čulo se kako Greenwood protiv njene volje pokušava da je prisili na seksualni odnos.

Prema engleskim medijima, on je svoju žrtvu nedavno kontaktirao i time prekršio uvjetnu kaznu pod kojom je pušten iz zatvora. Greenwood je za United posljednji put igrao u siječnju ove godine.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!