NaslovnicaVijestiUhićen albanski političar pod sumnjom za pljačku Karima Benzeme

Uhićen albanski političar pod sumnjom za pljačku Karima Benzeme

Visokopozicionirani albanski političar Alfred Prodani, uhićen je pod optužbom za pljačku Karima Benzeme i 40 drugih u Španjolskoj tijekom posljednjeg desetljeća.

Albanska policija uhitila je Prodanija u gradu Lac u operaciji koju je koordinirao Interpol nakon sudske istrage u La Coruni, a on bi uskoro trebao biti izručen španjolskim vlastima, prenosi španjolski list As.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Benzemina kuća opljačkana je 27. veljače 2019. dok je igrao El Clasico protiv Barcelone u polufinalu španjolskog Kupa kralja.

Prodani stoji iza ovog zločina, kao i još 40 pljački u Španjolskoj od 2013. godine, navode vlasti.

Alfred je vladin dužnosnik koji je godinama bio direktor javnog vodovoda u Kurbinu, a na tu dužnost došao je zbog svojih veza s albanskom socijalističkom vladom.

“On krade od Benzeme i oni ga postavljaju za direktora. Ako uspije opljačkati Messija, imenovati će ga za ministra”, rekao je Kreshnik Spahiu, član nacionalističke stranke Crveno-crni savez.

Zajedno s Prodanijem uhićen je i neimenovani 37-godišnji albanski poduzetnik. Oni bi uskoro trebali biti prebačeni u Španjolsku gdje će im se suditi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!