NaslovnicaVijestiUhićenja u Italiji

Uhićenja u Italiji

Dok se u Parmi bore da  klub ne bankrotira, te na sve načine pokušavaju odigrati sezonu u Serije A do kraja, talijanski mediji izvijestili su kako je uhićen Giampietro Maneti. Maneti je uhićen zajedno s 21 osobom pod optužbom za financijske malverzacije. Bivši predsjednik Parme koji je tu ulogu preuzeo u veljači ove godine, nije uspio ispuniti obećanja.

On je obećao da će srediti financijsko stanje u klubu, odnosno da će vratiti dugove kluba, ali u Parmi nitko nije dobio plaću već 5 mjeseci. Maneti je Parmu kupio za simboličan iznos (jedan euro), no kao i njegovi prethodnici nije uspio spasiti Parmu.

Ove sezone Parma je već izgubila bodove, te nije neke utakmice ni odigrala, a drugi klubovi i talijanski nogometni savez pomogli su im financijski kako bi barem završili sezonu.

Parma je i dalje u neizvjesnoj situaciji, te nitko ne zna što će biti s klubom koji je 1995. i 1999. osvojio KUP UEFA, današnju Ligu UEFA.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!