NaslovnicaVijestiUhićenja u Italiji

Uhićenja u Italiji

Dok se u Parmi bore da  klub ne bankrotira, te na sve načine pokušavaju odigrati sezonu u Serije A do kraja, talijanski mediji izvijestili su kako je uhićen Giampietro Maneti. Maneti je uhićen zajedno s 21 osobom pod optužbom za financijske malverzacije. Bivši predsjednik Parme koji je tu ulogu preuzeo u veljači ove godine, nije uspio ispuniti obećanja.

On je obećao da će srediti financijsko stanje u klubu, odnosno da će vratiti dugove kluba, ali u Parmi nitko nije dobio plaću već 5 mjeseci. Maneti je Parmu kupio za simboličan iznos (jedan euro), no kao i njegovi prethodnici nije uspio spasiti Parmu.

Ove sezone Parma je već izgubila bodove, te nije neke utakmice ni odigrala, a drugi klubovi i talijanski nogometni savez pomogli su im financijski kako bi barem završili sezonu.

Parma je i dalje u neizvjesnoj situaciji, te nitko ne zna što će biti s klubom koji je 1995. i 1999. osvojio KUP UEFA, današnju Ligu UEFA.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!