NaslovnicaVijesti(VIDEO) Uhvaćen na kamerama: Pogledajte kako se Isco svojim suigračima žali na...

(VIDEO) Uhvaćen na kamerama: Pogledajte kako se Isco svojim suigračima žali na Zidanea!

Veznjak Real Madrida Isco je uhavaćen pred kamerama kako se žali na Zinedinea Zidanea uoči subotnjeg El Clasica na Nou Campu.

Uhvaćen na kamerama

Španjolac je samo dva puta startao za Los Blancose u uvodnih sedam utakmica u sezoni.

U tim utakmicama je 28-godšnjak uveden u 57. minuti protiv Valladolida u rujnu, a mjesec dana kasnije, u prošlotjednom porazu od Cadiza (1-0), izveden je u 46. minuti.

Veznjak je ove sezone također upisao dva nastupa sa klupe protiv Real Betisa i Levantea, ali očito je da Isco nije nimalo zadovoljan svojom minutažom posljednjih tjedana.

Na snimkama koje je snimio španjolski kanal Movistar+ prije pobjede Real Madrida protiv Barcelone (3-1), igrač proziva Zidanea zbog nedostatka minutaže.

“Ako me mora izbaciti, to je onda u 50. ili 60. minuti igre.” kaže Isco. “Ponekad na poluvremenu. Ako me mora uvesti, onda je to u 80. minuti.”

Suigrač iz Real Madrida Marcelona tada prasne u smijeh dok se Luka Modrić smiješi u pozadini.

Isco uopće nije igrao u El Clasicu, nakon što su golovi Valverdea, Ramosa i Modrića zapečatili pobjedu Reala.

Španjolac je također izostavljen iz sastava u porazu od Shakhtara (2-3) u Ligi prvaka prošle srijede, što znači da je ove sezone odigrao samo 148 minuta.

To je prava briga posebno za navijače koji su izrazili svoje mišljenje o nedavnim slikama Isca na treningu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!