NaslovnicaVijestiUjak Deana Hendersona se u njegovoj 14-oj godini okladio da će napraviti...

Ujak Deana Hendersona se u njegovoj 14-oj godini okladio da će napraviti debi za englesku reprezentaciju: Dobio 12.500 funti!

Ujak Deana Hendersona je isplatio 12.500 funti nakon što je njegov nećak debitirao u Engleskoj.

Marti Plunkett iz Grimbsbyja odigrao je da će Henderson igrati za svoju zemlju kada je imao 14 godina i bio u akademiji Carlisle Uniteda.

Tu je dobio kvotu 500/1 na William Hillu, gdje je uložio 25 funti i svih ovih godina kasnije njegova oklada je pogođena nakon što je prošlog četvrtka Dean Henderson odigrao svoju prvu utakmicu za englesku reprezentaciju.

Hendersonova mama i baka također su dobile 2.500 funti nakon što su se kvote spustile na 50/1 nakon njegovog preseljenja u United.

Martin je za The Mirror rekao: “Nisam razgovarao sa Deanom o okladi, ali on je nakon utakmice prošlog četvrtka poslao poruku majci: “Jesmo li svi dobili novac?”

“Još uvijek nismo isplatili novac, čekamo ga.”

“Rekli smo mu da smo dobili potvrdu od William Hilla da je oklada uredu.”

“Dakle, očito se malo kladite, zar ne? Da budemo pošteni, okladu je prihvatio samo William Hill.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!