NaslovnicaVijesti"Ukoliko na kraju sezone budem drugi najbolji strijelac lige, zatražit ću Zlatnu...

“Ukoliko na kraju sezone budem drugi najbolji strijelac lige, zatražit ću Zlatnu kopačku jer Messi se ne broji!”

Napadač Valencije Simone Zaza otkrio je kako će od La Lige zatražiti Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca čak i ako završi na drugom mjestu iza Messija.

Napadač otkrio kako se Messi ne računa za Zlatnu kopačku

26-godišnji napadač igra u nevjerovatnoj formi ove sezone u dresu ‘šišmiša’. U osam ligaških nastupa postigao je sedam golova, više nego u cijeloj prošloj sezoni.

Jedini igrač koji je trenutno ispred njega u utrci za popularnu ‘Pichichi’ nagradu za najboljeg strijelca je zvijezda Barcelone Lionel Messi, ali talijanski reprezentativac je izjavio kako se on ne računa.

[su_no1forfootball]

“Messi se ne računa. Za mene, on je najbolji na svijetu uz Cristiana Ronalda koji ne postiže toliko golova u ligi ove sezone kao što smo navikli od njega.”

“Međutim, ukoliko na kraju sezone budem drugi najbolji strijelac lige, zatražit ću Zlatnu kopačku jer on se ne broji!”

Zaza je prvi dio prošle sezone proveo u West Ham Unitedu gdje je odigrao samo osam ligaških utakmica i nije postigao niti jedan gol. Početkom ove godine je stigao u Valenciju na posudbu, te postigao šest golova i upisao jednu asistenciju u 20 nastupa u drugom dijelu sezone.

[su_bonus]

[su_premierleague]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!