NaslovnicaVijestiUkrajina traži izbacivanje Irana sa Svjetskog prvenstva

Ukrajina traži izbacivanje Irana sa Svjetskog prvenstva

Nogometni savez Ukrajine od FIFA-e traži izbacivanje Irana sa Svjetskog prvenstva u Kataru koje počinje 20. studenog i trajat će do 18. prosinca.

Ukrajinski nogometni savez tvrdi da Iran isporučuje oružje Rusiji i na taj način omogućava agresiju na njihovu zemlju, čime se krši FIFA-in statut koji zemlje članice imaju obavezu da poštuju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“S obzirom na informacije o kršenju ljudskih prava u Iranu, te uzimajući u obzir Rezoluciju 2231 Vijeća sigurnosti UN-a o nametanju sankcija Iranu, kao i umiješanost Irana u vojnu agresiju Rusije protiv Ukrajine apeliramo da FIFA isključi iransku reprezentaciju sa Svjetskog prvenstva 2022”, piše u priopćenju.

Podsjećamo da je Iran u skupini B na Svjetskom prvenstvu zajedno sa Engleskom, SAD-om i Velsom.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!