NaslovnicaVijestiUkrajinci su "preplavili" Arsenalove društvene mreže komentarima, morali obrisati objavu o ruskom...

Ukrajinci su “preplavili” Arsenalove društvene mreže komentarima, morali obrisati objavu o ruskom nogometašu

Londonski velikan Arsenal izazvao je buru objavom na društvenim mrežama kojom je svom bivšem nogometašu Andreyu Arshavinu čestitao rođendan.

Arsenal je odlučio uputiti rođendansku čestitku ruskom igraču koji je ostavio dubok trag u klubu. No, nisu predvidjeli reakciju tisuća Ukrajinaca koji se čude što se igraču iz Rusije čestita rođendan usred vojne agresije na Ukrajinu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ukrajincima je posebno zasmetalo što je Arshavin prošlog listopada rekao da će se pridružiti ruskoj vojsci u ofenzivi na Ukrajinu, ako bude potrebno. Nakon što su Ukrajinci “zatrpali” društvene mreže Topnika, klub je odlučio ukloniti tu čestitku.

Na Arsenalovoj stranici bila je objavljena poruka koja je glasila: “Želimo ti ugodan dan, Andrey”, uz priloženi video u kojem je prikazan Arshavin koji postiže sva četiri gola u remiju na Anfieldu protiv Liverpoola (4:4).

Ukrajinski klubovi ubrzo su osudili klub, a najžustriji su bili Zorya i Karpaty Lviv.

“Ruska vojska je 28. svibnja napala regiju Zhytomyr, rodnu regiju Oleksandra Zinchenka. 29. svibnja Arsenal pozdravlja Rusa Andreya Arshavina. Kako se Zinchenko i svi Ukrajinci osjećaju zbog toga”, pitaju se na službenoj stranici Karpatyja.

Oglasio se i službeni profil ruske nogometne reprezentacije. U tweetu su napisali da “Arsenal može izbrisati objavu, ali ne može izbrisati svoju povijest”.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!