NaslovnicaVijestiUli Hoeness otkrio zašto su smijenjeni Salihamidžić i Kahn

Uli Hoeness otkrio zašto su smijenjeni Salihamidžić i Kahn

Uli Hoeness dao je intervju njemačkim medijima u kojem je, između ostalog, komentarisao smjenu Hasana Salihamidžića i Olivera Kahna s njihovih pozicija.

Nakon što je sezona Bundeslige završila gostovanjem i pobjedom protiv Kolna prošli tjedan, uprava Bavaraca donijela je odluku da smijeni Salihamidžića, koji je bio sportski direktor kluba, te legendarnog vratara Kahna.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema Hoenessu, u njemačkom klubu više nije bilo moguće tolerirati greške Salihamidžića i Kahna, te je dodao da su željeli da njih dvojica za smjenu saznaju direktno od ljudi iz vrha kluba.

“Pobrinuli smo se da ni igrači ne saznaju prije ili tijekom utakmice u Kolnu. Uspjeli smo i u drugom planu, a to je da nakon utakmice prvo kažemo igračima, a onda to javno objavimo”, rekao je Hoeness.

Odluka o smjeni Salihamidžića i Kahna nije donesena na temelju sportskih rezultata, već zbog drugih faktora, posebno zbog njihovog nepoštivanja procedura prilikom smjene Juliana Nagelsmanna.

“Nevjerojatno, ali ni ja ni predsjednik Herbert Heiner nismo znali ništa o skoroj smjeni trenera Juliana Nagelsmanna. To je nedopustivo. Dan prije nego što će Nagelsmann dobiti otkaz, Braco mi je došao na vrata i rekao: ‘Mi to želimo i već smo odlučili’. Pa su on i Oliver, bez ikakvog znanja i konzultacija s nama iz vrha kluba, donijeli odluku. Jednostavno su morali otići.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!