NaslovnicaVijestiULTIMATUM: Mbappe poslao listu zahtjeva upravi PSG-a, odlazi ukoliko ne ispune sve!

ULTIMATUM: Mbappe poslao listu zahtjeva upravi PSG-a, odlazi ukoliko ne ispune sve!

Iako ima tek 20 godina, jedan od najboljih igrača svijeta Kylian Mbappe već je postigao više nego mnogi igrači u svojim cijelim karijerama. Prošlog ljeta je postao prvak svijeta sa Francuskom, postigavši pritom četiri gola na putu do finala.

Mbappe razmišlja o odlasku iz PSG-a

Također je osvojio francusko prvenstvo tri puta zaredom, prvo sa Monacom 2017. godine, nakon čega je prešao u redove Paris Saint-Germaina. Otkako je stigao na Park prinčeva, ne prestaje briljirati. Postigao je čak 46 golova u 56 nastupa u ligi.

Međutim, unatoč tome, i dalje se ne smatra ključnim igračem Parižana. Tu titulu trenutno drži Neymar, koji je u klub stigao za rekordnih 222 miliona eura. Ipak, na terenu ga je Mbappe u mnogo navrata zasjenio, a posebno protekle sezone.

Francuski napadač ne krije nezadovoljstvo zbog toga, a kako pišu francuski mediji od uprave kluba je zatražio tri velike promjene, inače bi mogao otići iz kluba. Navodno, zatražio je da igra na poziciji devetke, kao glavni napadač ispred Edinsona Cavanija i Neymara.

Također je zatražio da izvodi penale, te smatra da bi osvojio Zlatnu kopačku prošle sezone da ih je izvodio on. Pored toga, zatražio je i promjenu formacije u kojoj tim Thomasa Tuchela igra. Naime, želi da igraju u formaciji 4-4-2, u kojoj je igrao u dresu Monaca prije nego što je stigao u Pariz.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!