NaslovnicaVijestiUmjesto na Europsko, kladioničar uplatio 300€ da će Italija osvojiti Svjetsko prvenstvo!

Umjesto na Europsko, kladioničar uplatio 300€ da će Italija osvojiti Svjetsko prvenstvo!

Europsko prvenstvo je već završeno, Italija je osvojila trofej u nedelju na Wembleyu protiv Engleske na penale. Mnogo toga se događalo prije i poslije utakmice, gdje su engleski navijači napravili haos na stadionu, van njega i u cijeloj zemlji.

Umjesto na Europsko

Neredi su skoro pa zaslijepili finale Europskog prvenstva i sada se razmatra zabrana igranja Engleske na Svjetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru. To bi definitivno bila katastrofa za naciju kao što je Engleska. Dugo su čekali trofej, ali on nije stigao kući. Italija ih je pobijedila na domaćem terenu i to na penale.

Sretan zbog pobjede Italije je bio još jedan nepoznati kladioničar, ali kada je vidio da je slučajno uplatio 300€ da će Italija osvojiti Svjetsko prvenstvo, a ne Europsko, nije mogao da vjeruje.

Isplata na listiću je 3.900€, što naravno nije loš iznos za isplatu, međutim, sada mora čekati do kraja godine kako bi podigao svoj novac, ali samo ako Italija osvoji i sljedeće veliko natjecanje, što nije nemoguće.

Trenutno je u bet365 kladionici glavni favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva Brazil sa kvotom 6.50, a odmah iza njih je i Francuska sa kvotom 7.00. Engleska i Španjolska su treći i četvrti favorit sa istom kvotom 9.00, a zatim dolazi i Italija kao peti favorit za osvajanje sa kvotom 11.00!!

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!