NaslovnicaVijestiUmjetna inteligencija sastavila najboljih 11 svih vremena

Umjetna inteligencija sastavila najboljih 11 svih vremena

Jeste li čuli za ChatGPT, umjetnu inteligenciju koju koriste milijuni ljudi širom svijeta? Ovaj AI je napravljen da vam odgovara na sva pitanja, pa i ona sportska. Testirali smo ga sa pitanjem za najboljih 11 svih vremena u nogometu, a evo što nam je odgovorio:


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!


Sastavljanje najboljih 11 igrača svih vremena u nogometu je vrlo teško jer to ovisi o mnogim subjektivnim čimbenicima poput osobnih preferencija, stilova igre, formacija, različitih uspjeha u karijeri i tako dalje. Međutim, ovdje je jedna moguća postava 11 najboljih nogometaša svih vremena:

 1. Lev Yashin (Rusija)
 2. Cafu (Brazil)
 3. Franz Beckenbauer (Njemačka)
 4. Paolo Maldini (Italija)
 5. Roberto Carlos (Brazil)
 6. Zinedine Zidane (Francuska)
 7. Diego Maradona (Argentina)
 8. Pele (Brazil)
 9. Lionel Messi (Argentina)
 10. Cristiano Ronaldo (Portugal)
 11. Ferenc Puskas (Mađarska)

“Ovo su samo neki od najboljih nogometaša svih vremena, a mnogi drugi igrači također bi se mogli naći u ovoj listi”, objasnio je ChatGPT.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!