NaslovnicaVijestiUNAI EMERY DOVODI ČUDO OD DJETETA: On će biti prvo pojačanje Arsenala...

UNAI EMERY DOVODI ČUDO OD DJETETA: On će biti prvo pojačanje Arsenala ovog ljeta

Unai Emery nije toršio vrijeme za identificiranje najslabijeg područja Arsenalove momčadi. Iako još nisu potvrdili neka pojačanja, Topnici su vrlo blizu da završe potpisivanje braniča Stephan Lichsteinera i Sokratis Papastathopoulosa.

UNAI EMERY DOVODI

Times izvještava da je Aaron Ramseyu također ponuđen novi petogodišnju ugovor, a jasno je da Emery već pomno proučava Arsenalovu momčad.

Potreba za obrambenim pojačanjima postala je očigledna prošle sezone, a Lichsteiner i Papastathopoulos vjerojatno neće biti posljednja pojačanja u obrambenoj liniji.

Novi vratar bi trakođer trebao biti podravljen od navijača Arsenala.

[su_watch_live_football]

Zadatak vraćanja Arsenala na vrh neće biti lako, ali Emery poduzima odgovarajuće korake davanjem prioriteta u obrani.

I tu su još uzbudljivije vijesti sa izvješćima iz Francuske koja kažu da je Emery postavljen da dovede igrača iz svog bivšeg kluba, PSG-a.

Prema L’Equipeu, Emery će dovesti PSG-ovo čudo od djeteta, 17-godišnjeg Yacine Adlija i on će biti njihovo prvo pojačanje ovog ljeta.

Adli je napadački vezni igrač koji je već igrao za Francusku na razini mlađih od 18 godina, gdje je privukao interes Real Madrida, Bayerna i Borussije Dortmund.

Dječak će potpisati trogodišnji ugovor na stadionu Emirates, sa mogućnošću produžetka za još dvije godine, nakon što je odbio priliku da ostane na Parku Prinčeva.

[su_live_koeficijenti_v2]

Adli, koji je uključen u Guardianovu listu od 60 najboljih mladih talenata u svjetskom nogometu 2017. godine, želi nastaviti svoju karijeru pod vodstvom Emeryja.

Nakon što je dobio priliku trenirati sa prvim timom PSG-a, Adli je rekao za svoj razvoj pod Španjolcem: “To je bilo vrlo edukativno.”

“Mislim da sam postao zreliji, uglavnom zahvaljujući svojoj integraciji u reserve i određenim treninzima sa profesionalcima.”

Emeryjev efekat je u punom zamahu i to je sjajna vijest za Arsenal.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!